fbpx

VR Brillen Verhuur & VR Workshops met begeleiding

Wil je een avond of weekend echt dubbel ligggen van het lachen?
Huur dan bij ons één of twee brillen en jullie beleven een avond/weekend waar jullie nog lang over napraten!

Zin om echt even kei hard te lachen, zin om even helemaal los  te komen van de aardbodem. Geloof mij maar, wij hebben zoveel games en experiences op de bril dat je de realiteit helemaal vergeet. We doen dit al ruim 7 jaar en we hebben de bizarste virtual reality moment voorbij zien komen en tot de dag van vandaag blijven we iedereen verassen.

Dus huur één van onze brillen en ga het virtuele gevecht aan met jouw familie of vrienden. Speel een levensecht bordspel in VR met vrienden/familie! Wij leveren te brillen bij jouw thuis af of we versturen het. Nog geen ervaring met een VR bril? Dan hebben wij de oplossing voor je! Eén van onze begeleiders komt langs, zodat je de VR bril binnen 5 minuten onder controle hebt. Ga je voor een experience en duik je naar de zeebodem om de onderwaterwereld te bezichtigen of ga je in een multiplayer game samen het gevecht aan tegen diverse virtuele wezens.

Laat jouw gezin kennis maken met de virtuele techniek en verplaats je naar een nieuwe wereld!

VR home experience
VR Home experience
VR Bedrijfsworkshop
VR Bril huren

Hoe gebruiken wij de VR bril corona proef ?

Vooral in deze tijd is het noodzakelijk om goed te letten op de hygiënische handelingen die worden uitgevoerd bij het spelen van games met een virtual reality bril. Daarom geven we je graag enkele tips om ervoor te zorgen dat je altijd een hygiënische oplossing kunt bieden voor het gebruik van een virtual reality bril.

Lees hier meer over ons corona protocol, zodat je op de hoogte bent hoe wij te werk gaan in corona tijd.

Over ons

Ben jij op zoek naar een nieuwe activiteit die je vanuit je woonkamer kan uitvoeren en waar veiligheid voor hygiëne gerespecteerd wordt? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Wij verhuren VR brillen en geven workshops door heel Nederland. Bij ons huur je de nieuwste VR brillen. De Oculus Quest 2 heb je binnen een paar minuten onder controle en ben jij klaar om de virtuele wereld te ontdekken.

Hiernaast wij stellen zeer hoge eisen aan onze workshops en zijn als geen ander in staat om de fanatieke visie van onze klanten te vertalen naar een unieke ervaring.

Wij hebben workshops gegeven aan onderstaande bedrijven

VR home experience
VR home experience
rijkswaterstaat-drone-piloot
Port of Amsterdam Partner Drone Addicts
T-Mobile-Drone
Heijmans

Meer informatie?

Bel of stuur ons gerust een mail, om jouw ideeën
met ons te bespreken en natuurlijk de kosten 😉
Neem contact op

    Dit is een verplicht veld
    Dit is een verplicht veld